Sista dan i Phuket!

En liten snabb uppdatering av hur läget e och vad vi har haft för oss.. För några dagar sen åkte vi iväg med en segelbåt till PhiPhi island för att festa lite med ett band från filipinerna. Måste säga att det blev en riktigt lyckad kväll. Nästa dag spenderades på båten i form av lite bad och sol. Den perfekta bakisdagen. På kvällen blev det till att utforska PhiPhis nattliv, vi träffade några polare från canada och så va Erica och Jossan, två svenskor från sthlm, med också. vi hängde på en clubb eller vad vi nu ska kalla det för nere på stranden, det va eldshower och mohamed hoppade hopprep (ett brinnande hopprep) lite coolt, han brände sig bara lite men ingen fara. Dagen efter åkte vi till en ö där dom spelade in the beach vilket va otroligt härligt. stekande sol 30 grader och sjuka vyer. På kvällen kom vi tillbaka till Chalong bay i södra Phuket lagom slitna för att taq oss tillbaka till hotellet i Patong.

Den 28e oktober. Vi vaknade lite småtrötta men vi tog iaf en tripp till en strand som heter Lam sing eller nått sånt, riktigt fin strand och typ inga försäljare! jag menar vad ska jag med en sarong eller ett nagelvårdskitt till när jag e på stranden?? På kvällen fick vi av någon anledning för oss att vi skulle ut och så blev det. Vi hade kul och inga skandaler (tror jag)

Den 29e oktober. Lagom slapp dag igen vi hyrde en moppe och körde till en annan strand som heter Surin beach. lite större än Lam sing och mycket finare än Patong beach. hängde där ett tag och snackade med några thaländare som jag träffade sist jag va där. Denna kväll blev lugn tog oss till en fin restaurang nere på stranden och käkade lite gott.

Idag gick vi upp runt 10 för att checka ut och ta första bästa resan till Koh Samui (det närmar sig Fullmoon party) men eftersom att bussen gick kl 7 imorse och vi va lite sent ute bestämde vi oss för att hoppa Bungyjump. Och det gjorde vi, kom till ett 60 m högt torn och jag kan inte påstå att det såg så högt ut men ni som har åkt katapulten på Grönan vet hur högt det är. Inte precis 5an på badhuset! Vi överlevde iaf och det va en sjukt cool känsla! Ni borde prova om ni får chansen.

Imorgon drar vi iaf vidare till Koh samui för sol och bad.. mamma sluta läsa nu!    och ja kan lova att det inte blir en lugn kväll där borta. Satan va party det ska bli!!












Kommentarer
Postat av: Jockes mamma

Tror du verkligen att jag skulle hoppa över sista raden? Håll er till sol och bad de sista veckorna, så ni kommer hem pigga och utvilade.

2009-10-31 @ 10:22:05
Postat av: Jocke

haha ja da vi kommer sakert hem pigga och krya!

2009-10-31 @ 14:04:46
Postat av: ludde

update soon?

2009-11-06 @ 13:05:18
Postat av: Jocke

aa nar vi kommer hem.. orkar fan inte blogga mer. sjukt jobbigt ju :P

2009-11-07 @ 13:01:15
Postat av: patricia

ser härligt ut! :) haft en trevlig vecka? :)

2010-06-05 @ 17:20:21
URL: http://polsssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0