Shit va vi e daliga pa att blogga!

Hej alla sorry att vi inte har bloggat pa ett tag men vi skyller pa isac, fraga inte hur men vi gor det iaf!

Nu e vi tillbaka pa Kuta igen efter nagra relax dagar pa en o som heter Gili Travangi eller natt sant. sjukt fin o men inte nagot drag alls! det fanns inte ens bilar eller moppar dar bara hast och vagn! det enda man gjorde dar va att slappa! kollade pa film pa stranden snorkla lite, btw sag ludde varldens nast farligaste orm nar vi snorkla och en murana. Men det va latt vart 3 dagar for att vila upp sig.

Nu e vi som sagt tillbaka i civilisationen vilket kanns som om man e hemma igen. Igar va det utgang och alla bleg glada och goa, det e sjukt bra nattklubbar har btw! plus att vi hitta ett stalle som hade gratis drinkar i 30 min sa dar hamnade vi konstigt nog :P

Idag ska vi ner till stranden och surfa och bara ta det lugnt eller nja vi ska kolla pa fotboll med nagra australiensare idag vilket kommer bli galet!   Juste alla klagar over att det inte kommer upp nagra blider men vi jobbar pa det, man maste ju lagga over dom pa en dator har och sen lagga upp dom, sjukt jobbigt men vi ska gora en kraftanstangning for eran skull!

Ha det bra hemma i kylan, har e det 30 grader och sol... c ya!

Kommentarer
Postat av: luddesmorsa

mera bilder pojkar o flickor...snart är ni hemma och missat oss som vill se under resans gång kramis

2009-10-10 @ 08:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0