River rafting!

Hej alla dar hemma!

Igar va vi alla sjukt bakis efter en ratt hard utekvall som holl pa till kl 5 eller natt sant, och det va lite mulet sa vi bestamde oss for att river rafta uppe i bergen. Vi gick upp typ 10 pa med lite klader och vattenflaskan satt som klistrad i handen. Sen bar det av, in med alla i en liten minibuss, eller ja alla utom Elli eftersom hon va ett vrak. men jag Ludde Maja Mohamed och Jenny akte iaf med den minsta minibuss jag sett. efter 2 timmar av helt sjut branta vagar kom vi fram. kakade lite nudlar och tasta hjalmar och flytvestar. sen knata vi ner till forsen som skulle bli varan vag i nan timme. ner i baten sen va det bara att paddla satan! maste bara tillagga att den naturen va nagot av det finsate sjukt hoga berg palmer vattenfall, fint. Det basta va slutet, ett dropp pa 4 meter i en liten gummibat. gissa om det va kul?! oh yes! det lar vi nog gora om nan gang. nackdelen va dock att vi va tvugna att ga upp for 316 trappsteg nar vi va i mal. Det skrev dom minsan inte i broschyren.

Pa kvallen skulle de bli polparty hos vara polare men eftersom vi inte hittade deras hotell drog vi ut och festade sjalva. kom hem vid 6 imorse sa vi va ratt slitna, kan gladja min kara mor med att det e nagra vita dagar som ligger framfor oss.

Hoppas allt e bra med er dar hemma sa ses vi om nagra veckor.

puss och kram Jocke!!

Kommentarer
Postat av: luddesmorsa

Låter så härligt när du berättar om varma Bali var är luddes skrift...saknar honom ..ni får hålla er nyktra det värmer gott i mamma hjärtat...och blogga får nog alla göra vi vill läsa mer o se bilder ludde har en fin kamera ..så seså

2009-10-03 @ 17:25:28
Postat av: Jockes morsa

Låter som ni har det kanonbra, men några vita dagar är nog inte helt fel och hur blev det med bilderna som skulle läggas in i går???

2009-10-03 @ 22:27:43
Postat av: Isac

Upp med bilder då! Aptrist att bara titta, vill känna lite också ;)

2009-10-06 @ 23:59:54
Postat av: Big siss

Kan ni inte blogga varje dag!! Jag vill ha mer text och mer bilder..

2009-10-07 @ 19:42:49
Postat av: Ellis syrra

Lönt att ni har bloggen.. Give us some uppdates :)

2009-10-08 @ 22:35:59
Postat av: Isac

Om det inte kommer lite updates snart så kommer jag posta min Programeringsbok (Python - A beginners guide) till er. När den kommer fram kommer en inhyrd liten Indones att plocka upp den för att sedan, varje kväll mellan 22 och 04, ha högläsning för er.. Trust me, you don't wanna go there!!

2009-10-09 @ 00:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0